2009-10-03 19:15:24• hírek • Gozner Gertrud

Vásári körkép

Második alkalommal került Szatmárnémetiben megszervezésre a Holiday & Travel Expo turisztikai kiállítás a Szakszervezetek Művelődési Házában. A 21 kiállító cég között újra itt van hajdúszoboszlói Hotel Silver csapata is, akik a szálloda őszi, karácsonyi és szilveszteri ajánlatait jöttek el népszerűsíteni a szatmári közönségnek.

A Hotel Silver Jóleső áreső nevű akciója november végégig tart, és ennek során akár egy éjszakára is lehet szobát foglalni Magyarország keleti régiójának legkedveltebb gyógy- és üdülőhelyén. Az őszi feltöltődést szolgáló kampányukban a pihenni és egyúttal gyógyulni vágyó embereket célozzák meg.


A Hotel Silver standja a Turisztikai Vásáron.


Az Októberi Ünnepi Napok nevű akcióval a Hotel Silver az október 23. környéki hosszú hétvége kellemes eltöltésére tesznek ajánlatot. A karácsonyi csomagjukban december 24-én gyertyafényes ünnepi vacsorával lepik meg a szálló vendégeit. Szilveszter éjszakáján is sok romániai vendégre számít a Hotel Silver, az ő tiszteletükre a zenés-táncos produkciók kerülnek túlsúlyba, valamint pezsgős vacsorával kényeztetik őket. Szilveszter éjszakáján Détár Enikő énekében gyönyörködhet a hallgatóság, a gyermekeket pedig sok színes, játékos programlehetőséggel várják.

Első alkalommal szerepel a szatmári vásárban a T And T Sport sportszerüzlet. A budapesti gyökerű cég 2009 februárjában nyitotta meg az üzletét Nagyváradon. A turisztikai kiállításon megvásárolható minden, amire a téli sportok szerelmeseinek szüksége lehet, úgy mint sí- és snowboard lécek, szemüvegek, védőfelszerelések, kötések, sisakok, kesztyűk, síbotok és meleg ruházat.


Minőségi sportfelszereléseket forgalmaz a T And T Sport.


A T and T Sport forgalmazza egyedül Romániában az Icepeak sportruházati márkát, és a Bollé márkájú sí- és snowboard szemüvegeket. Valamint náluk lehet megtalálni a legnagyobb választékban a Head sílécgyártó cég termékeit. Amint az üzlet képviselőjétől megtudtuk, a kizárólag eredeti, minőségi sportfelszerelést árusító bolt termékeit hamarosan Kapnikbányán is megvásárolhatja a szatmári közönség. A T and T Sport nagyváradi üzlete egyúttal szervízként is üzemel, ahol sílécek és snowboardok teljes felújítását és szezonra való előkészítését is vállalják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: